Водопроводчик

водопроводчикВодопроводчик София е екип от опитни и обучени професионални водопроводчици. Предлагаме ВиК услуги и ремонти от водопроводчик на територията на град София, като работим денонощно за отстраняване на ВиК аварии по водопроводи и канализации, както и за авариино отпушване на тоалетни, сифони и канали.

Водопроводчик София извършва  следните ВиК услуги:

ремонт на хидрофори, монтаж на хидрофор, монтаж на перални, ремонт на перални, изграждане на хидрофорни системи, монтаж на бойлер, ремонт на бойлер, смяна и демонтаж на блойлери, ремонт на канализация, ремонт на канали, ремонт на водопровод, ремонт на ВиК инсталации, монтаж на тоалетни казанчета, монтаж на тоалетни казанчета, монтаж на съдомиялна, монтаж на спирателни кранове, изваждане на счупени кранове от тръба, монтаж на душ корито, монтаж на душ кабина, монтаж на сифон, монтаж на мивки и умивалници, отпушване на канали и щрангове, отпушване на тоалетни, отстраняване на течове, откриване на теч без къртене, монтаж и демонтаж на смесители и батерии, ремонт на смесителни батерии, смяна на кранове, смяна на батерии, смяна на щрангове и тръби, монтаж на мебели за баня и други ВиК услуги. Всичко свързано с тръби, без значение канализация, водопровод на студена вода, водопровод топла вода или щрангове на парно и пожарни хидранти са в нашата компетентност. Отстраняваме течове от метални тръби, полипропиленови тръби и полиетеленови тръби, монтираме авариини скоби и отводняваме мазета.

Всички изброени ВиК услуги извършваме денонощно за София. Предлагаме на нашите клиенти също демонтаж и монтаж на радиатори, а на тези от тях решили  да се откажат от услугите на топлофикация затапваме радиаторите, както и много други услуги. За повече информация относно извършваните от нас услуги моля вижте сайта на фирмата или се обърнете към тел 0895 012345, където ще получите отговори на всички въпроси.
Всички ВиК услуги са подкрепени с гаранция за качество, като се издава гаранция в зависимост от услугата и ремонта.

Денонощен професионален водопроводчик София

Елвидом ООД София

 

 

Comments are closed.