Демонтаж на радиатори топлофикация

Демонтаж на радиатори топлофикацияДемонтаж на радиатори топлофикация е досадна работа, но въпреки всичко услугата става все по-често търсена. Всички уваме за отказ на клиенти от топлофикация. Няма да разнищваме причината за отказ от топлофикация, но всички се сещате (в това сме сигурни ). За да се откажете от услугите на топлофикация е необходимо да свалите радиаторите си, като спазвате правилата на топлофикация, да затапите изводите на тръбите, към радиаторите и да изготвите протокол за демонтажа на радиаторите. Ще се опитаме да сме полезни в демонтажа на вашите радиатори и законното отказване от топлофикация.

За да се откажете от услугите на топлофикация първо трябва да подадете заявление в писмен вид до дружеството. Заявлението е предварително изготвена бланка, която може даа намерите в сайта на топлофикация или да получите бланката на място на адреса на дружеството. При подаване на заявлението топлофикация е длъжна да разреши прекратяването в 1-месечен срок от подаване на заявлението. Това е формалност, но ако не я спазите ви застрашава глоба в размер до 25 000 лв. Тук се опитваме да сме полезни и за повече и по-пълна информация се обърнете към топлофикация.

След като сте изпълнинили всички условия следва демонтаж на радиаторите, като се затапват, а след тапите се монтират пломби от дружеството. Как се извършва самият демонтаж и затапване на радиаторите?

Какво е необходимо за демонтаж на радиатори топлофикация?

За извършване на демонтаж на радиаторите е необходимо източване на абонатната станция, като за целта трябва да имаме достъп до помещението. Ние се наемаме да източим абонатната станция, да я напълним и обезвъздушим длед затапването и демонтажа на радиаторите ви. В някои случай се използва специална машина за замразяване на тръбитее и това спестява източването на абонатната станция, но услугата не е по-евтина или по-бърза.

След като сме източили абонатната ние разкачаме радиаторитте и ги демонтираме. При желание клиента може да заяви и извозване на старите радиатори. На мястото на демонтираните радиатори остават конзоли, които също се демонтират. Следва затапването на тръбите, като някои искат те да бъдат скъсени и заварени. Ние предлагаме рязане, скъсяване на тръби, навиваане на резби и заварка на тръби.

Демонтаж на радиатори на цени от 28 лв. Цената на радиатора се определя от големината на радиатора и допълнителните услуги, след демонтажа на радиатора.

Демонтаж на радиатори топлофикация за София и съседните райони на приемливи цени.

Comments are closed.