Доставка и монтаж на радиатори

доставка и монтаж на радиаториДоставка и монтаж на радиатори е услуга, която предлагаме от почти 14 години. Клиентите се възползват от комплексната услуга, понеже спестява време, разходи много физическо натоварване по товарене, разтоварване и носене на радиатори по етажите. Какво включва услугата и кака да извърша такава?

Как да поръчам доставка и монтаж на радиатори?

При нужда от нови радиатори от вас е необходимо само обаждане до наш диспечер. По телефона заявявате посещение на техник на адреса в удобно за вас време и в уговореният час ще ви посетим. Посещението има за цел изчисляване и уточняване на размери на радиатор (височина, ширина), модел на радиатор, вид на радиаторите (алуминиеви радиатори, чугунени радиатори или панелни радиатори), присъединителни размери, необходими материали и всичко останало по окомплектовката на радиаторите. След детайлно оглеждане на всички подробности ние ви изготвяме оферта на място или на хартиен носител, която получавате на посочен от вас e-mail. По време на огледа вие заявявате вашите желания и виждания за начина на монтаж и вида на радиаторите.

Изчисляване на радиатори

При съгласие с нашата оферта се преминава към подписване на договор за изпълнение. Услугата по доставка и монтаж на радиатори е напълно затворена и комплексна. Ние доставяме радиаторите и всички необходими материали (конзоли, кранове, щепсели, тапи и други), извършваме източване и пълнене на абонатната станция, демонтаж на старите радиатори, извозване на старите радиатори (при заявка от страна на клиента), монтаж на новите радиатори и тяхното обезвъздушаване.

Монтаж на радиатор, смяна на радиатори

Ние предлагаме радиатори за София и софийска област, като работим с всички модели и марки радиатори внасяне в страната. Разполагаме с алуминиеви и стоманени радиатори на склад. Чугунените радиатори са по поръчка от Чехия, където се предлагат предимно Калор и Калор 3.

Цени за доставка  на радиатори и монтаж (подмяна на радиатори) се изготвят само след направен оглед и изчисление.  Те са индивидуални в зависимост от радиатора, окомплектовката и обема на работата. Влияние в цената оказва и трудността на задачата.

Предлагаме още премахване и добавяне на глидери (ребра) на радиатори. Предлагаме също демонтаж и затапване на радиатори при отказ от топлофикация.

Цени за монтаж и демонтаж на радиатори вижте тук.

Comments are closed.