Контакти

За контакти с Елвидом
Денонощни електро и ВиК услуги за София и околните райони от Елвидом ООД Сервиз София

Общи условия за ползване на сайта: ВИЖТЕ ТУК!

Елвидом ООД е фирма извършваща услуги. Елвидом ООД, не взема комисионни и други дивиденти от доставката на материали и уреди, свързани с извършването на услугата заявена от клиента. Всички материали и уреди доставени от Елвидом ООД са със сертификат и гаранционна карта. Елвидом ООД в никакъв случай не поема гаранцията на уреди и стоки с гаранционни карти на производителя или вносителя им, след предаване на клиента.

Елвидом ООД издава гаранция за извършената услуга в рамките на 24 месеца, но не и за стоките. Стопанисването и експлотацията, както и  разходите за гаранционното обслужване на стоката, след предаването и на клиента са за негова сметка. При нарушаване на търговския вид, опаковката или цялостта на стоката и нейните функции, след предаването от Елвидом ООД на клиента, отремонтирането на стоката или уреда се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на купувача – ВИЕ. При получаване на стоката/уреда от наш представител на място, вие трябва да проверите цялостта и да тествате работата след извършеният монтаж от нас. При приемане на стока или уред и евентуалната му повреда в периода на гаранциятап му, вие поемате разходите за транспорт, демонтаж и монтаж до гаранционният сервиз на стоката. Елвидом ООД поема гаранции единствено и само по услугата – неправилен или некачествен монтаж и щети нанесени от това. Всяка стока повредена при транспорт и монтаж (преди предаване на клиента) се заменя или поправя за сметка на Елвидом ООД.

Важно:

Всички продукти, стоки и уреди, които се продават от «Елвидом» ЕООД през сайтаwww.elvidom.com и www.elvidom.bg , с изключение на услугите се ползват от условия за гаранция,съгласно закона и търговските политики на производителя или вносителя на даденият продукт. Продуктите са нови, в оригинални опаковки и произлизат от оторизирани източници на всеки производител или вносител.

Продуктите, продавани и доставяни от «Елвидом», разполагат с гаранционни карти, издадени директно от производителя и разпечатани от ктърговеца на продукта. Елвидом ООД не доставя стоки и продукти без гаранционни карти и без национални гаранционни сервизи.

Сервизна база

При ремонт на уреди в сервизната база на Елвидом ООД клиента двоставя сам уреда и заплаща диагностика в размер на 58,00 лв. Уредите в сервиза се диагностицират и отремонтират в рамките на 2 работни седмици. Правото на престои на уред в сервизната база е 4 седмици. След изтичане на срока от 4 седмици, Елвидом ООД не носи отговорност за уредите. три дни преди изтичане на срока, клиентите получават предупредително обаждане за края на срока.

тел 0895 012345
office@gamaterm.com

Страницата е собственост на Гаматерм ООД.

гр.София, ж.к.Младост 1 бл.1Б пк 1000

Карта

Comments are closed.