Монтаж и демонтаж на бойлери

Монтаж и демонтаж на бойлери

Професионален сервиз за монтаж и демонтаж на бойлери

Ремонт на бойлери по домовете. Монтаж и демонтаж на бойлери София. Ние извършваме доставка,монтаж и ремонт на електрически бойлери в София и околните и райони на София. Техниците ни за ремонт на бойлери посещават дома на клиента и поправят бойлера на място, без да е необходимо да демонтирате бойлера и да транспортирате бойлера до даден сервиз и да чакате с дни поправката на бойлера. Ремонта и демонтажа на старият ви бойлер и монтажа на новия бойлер е работа на нашият сервиз за бойлери. Цялостната оферта за отстраняване на повредата се прави след оглед от сервизния техник и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента, като за ориентировъчни цени за ремонт и монтаж на бойлери може да видите в полето Цени. Доставката на новият бойлер, монтажа на бойлера, както и демонтажа на стария се извършват изцяло то нашият сервиз за ремонт и монтаж на бойлери за София. Доставката на поръчаният от нас бойлер за София е безплатна, както и извозването на старият бойлер е безплатно при желание на клиента.
Получавате ремонт на бойлер и монтаж на бойлер с 5 годишна гаранция.
Техниците носят задължително предпазно облекло и калцуни и почистват след себе си.
Професионален монтаж и демонтаж  на бойлери на място по домовете.  Записване за доставка на бойлер, монтаж и демонтаж на бойлери или ремонт на бойлери се извършва предварително по телефона от 7,30 часа до 19,30 часа, всеки работен ден включително и събота.

Ремонтираме следните марки бойлери: Бойлерите Теси, Дипломат, Елдом, Матев, Шишков, Елтрон, Фламина, Горение и всички останали по рядко срещани марки бойлери. Разполагаме на склад със всички необходими резервни части и бойлери.
Диагностика и ремонт на ниски цени и пълна гаранция от 1 година за извършената услуга по ремонт и монтаж на вашият бойлер на място по домовете.


Ако Вие желаете да закупите бойлер можете да го изберете от този каталог  за бойлери и ние ще ви го доставим безплатно и  ще монтираме с отстъпка!

Comments are closed.