Монтаж на душ кабина

Монтаж на душ кабина

монтаж на душ кабинаМонтаж на душ кабина трябва винаги да започва с предварителен оглед на мястото определено за душ кабината. Огледа и запознаването с инструкцията за монтаж позволява избягване на грешки при монтажа, които биха довели до течове и дори повреда на коритото, страниците на кабината, вратите или душ панела. При монтажа на душ кабина трябва да се внимава с всяка една част от кабината.

Душ коритото трябва да се монтира правилно с необходимият наклон, като преди това се монтира сифона към коритото. Внимателно притегнете и огледате монтажа на сифона. Преди да се уплътни коритото се прави водна проба на сифона, като се налива вода за да провери за течове. Ако коритото е акрилно трябва да се подпре и уплътни отдолу.Неправилният монтаж на коритото може да доведе до спукване на самото корито. След монтаж на сифона и коритото следва уплътняване. При някои модели душ корита уплътняването може да се извърши накрая след монтаж на душ кабината.

Продължаваме с монтаж на душ страниците. Някои душ кабини имат страници, които са предназначени за монтаж към стените, докато други са цели душ кабини с четири страници и дори таван. При сглобяването на страниците внимателно се следи инструкцията и последователността на сглобяване. Объркване на последователността води до неприятни последици съпътстващи експлоатацията течове. Между плоскостите на страниците задължително се монтират силиконови уплътнения, които трябва да поставяте внимателно. Уплътненията са много нежни и трябва да се внимава при поставянето им.

След сглобяването на душ кабината се преминава към нейното оборудване – монтаж на душ, монтаж на сапунерки, монтаж на дръжки, монтаж на поставки, вратички и дръжки. Вратите на душ кабината се настройват внимателно. След монтажа и уплътнението на душ кабината се изчаква да изсъхне лепилото и силикона. След времето определено за съхнене се извършва обливане с вода. Обливат се страници и стени за да се провери за течове.

Ние предлагаме доставка и монтаж на душ кабина за София на цени от 92 лв до …,00 лева  в зависимост от начина на монтаж

Comments are closed.