Монтаж на мивка

монтаж на мивкаПри монтажа на мивка има два варианта – монтаж на мивка на стена и монтаж на мивка върху плот. Плота върху които се монтира мивка може да е от дърво, ПДЧ, камък, мрамор или друг технически камък. Мивките се делят по начин на монтаж, по материал и по предназначение. По начина на монтаж вече споменахме, че се монтират към стена или плот, по материала от които са направени се делят на метални, керамични, стъклени или пластмасови, а по предназначение са за кухни (кухненски мивки) и тоалетни (умивалници). Кухненските мивки са предимно от алпака, като има различни размери и дори двойни мивки.

Монтажа на мивка е различен в зависимост от разновидностите, които изброихме по горе. Монтаж на мивка за стена е стандартен монтаж посредством комплект за монтаж към стена, които е комплект от дюбели и винтове с болтове. Монтаж на мивка към плот е малко по-сложен от първият споменат монтаж. Преди монтаж на мивката към плота трябва да се оразмери и изрежи по точен размер. Изрязването на плота се извършва с различни инструменти в зависимост от материята на самият плот. Камъка и дървото се режат с различни инструменти. Т.е за да изрежете плота трябва да знаете размера на мивката. Понякога при ПДЧ плотове може да се извърши разширяване на плота за да се монтира по-голяма мивка.

Как се извършва монтаж на мивка?

Монтажа на всяка мивка завършва с монтаж на сифона и свързване към канализацията. Ние предлагаме смяна на мивка, демонтаж на мивка, монтаж на мивка, преработка на плота и други. Трябва да отбележим, че при кухненските мивки и въобще при мивки монтирани върху плот се извършва уплътнение на самата мивка около плота. Целта на уплътнението е да не пропуска вода. Използват се фабрични уплътнения от производителя на мивката, като при липса на такива се използва специален силикон.

Цени за монтаж на мивки и умивалници от 32 лв до 90 лв без ДДС и необходими материали за омнтажа. Гаранция за смяна на мивка от 24 месеца.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.