Монтаж на пералня

Монтаж на пералня с гаранция 24 месеца

монтаж на пералняПри монтаж на пералня трябвя да се съобразите с нейните функции и размери. Пералнята е един от най-използваните уреди в домакинството. Модернизирането и развитието на технологиите не подминават и пералнята. В днешно време пералнята е многофункционален и компактен уред . Всяка пералня предлага различни програми за пране, накисване, центрофугиране и дори сушене и гладене (при някои перални) на дрехи от различни материи. По време на прането се дозира и омекотител или ароматизатор за дрехите. За да работи една пералня има нужда от студена вода, електрическо захранване и канал, където да се отвежда мръсната вода. Пералните могат да се разделят на два основни вида: перални с горно зареждане и перални с предно зареждане от което се определя и мястото на монтаж на пералнята.

Монтаж напералня

При монтаж на уреда трябва да се спазят определени стъпки. Първо и основно при монтажа е запознаване с инструкцията за монтаж на съответната марка пералня. Прочитането на инструкцията ще ви запознае с характерните особености, препоръки и норми за монтажа на дадената марка и модел, които сте избрали. След като сте се запознали с инструкциите преминаваме към демонтаж на транспортните пръчки на пералнята, които се намират под специални капаци. За демонтаж на тези пръчки се използва гайчен ключ. Ние ви съветваме да запазите болтовете и капаците на транспортните пръчки, все пак може да се наложи преместване на пералнята. След демонтаж на пръчките се поставя пералнята на определеното място, като се извършва нивелиране с помощта на специални крачета на пералнята. Монтират се маркуча за чиста вода към пералнята и към предварително готовият спирателен кран от водопровода студена вода. Следва свързване към канала, като за целта се използва уплътнителен маншон между тръбата на канала и маркуча на пералнята. Не забравяйте да извадите всичко от пералнята преди пробата.

Тествайте пералнята! Проверете за течове от маркучи, съединения и под самата пералня, където е помпата и филтъра на пералнята. Това е монтаж на пералня в няколко стъпки.

При условие, че сте решили да монтирате сами пералнята си проверете и контакта в които включвате пералнята. Контакта трябва да е занулен или заземен.

Доставка и монтаж на пералня  София

Ние извършваме доставка и монтаж на пералня за София и софийска област.  Свързване на нова пералня и извозване на старата. Свързване на пералня към водопровода, Предлагаме изграждане на канали, водопровод за монтаж на пералня на ново място, както и ремонт на перални на място по домовете. Ремонт на перални по домовете от професионален сервиз за ремонт на перални Елвидом.

Цена за монтаж на пералня цена от 72,00 лв без ДДС. Монтаж на пералня за вграждане цена от 148,00 лева ….

Comments are closed.