Монтаж на съдомиялна

Монтаж на съдомиялна

монтаж на съдомиялнаСъдомиялната е предназначена за автоматично измиване на чинии, чаши и друга домакинска посуда. Може да монтирате съдомиялната си сами или да повикате професионален сервиз за монтаж на съдомиялни. Монтаж на съдомиялна извършвайте само по инструкциите на производителя на конкретната машина!

За да извършите правилно монтажа на вашата миялна се запознайте подробно инструкцията за монтаж на уреда. След запознаване с правилата за монтаж на съдомиялна пременете към разполагането на електроуреда към мястото определено за него. В близост трябва да има канал и електрическо захранване (ел контакт).

Свързване на съдомиялна към водопровода

Монтажа на съдомиялната започва от нивелиране на електроуреда и свързването на канала, като през това време не трябва уреда да е с включено електрическо захранване! Не използвайте удължител, известен като разклонител за електрическо захранване на уреда. При свързването на съдомиалната към канала трябва да се монтира уплътнител. В случая уплътнителя е маншон за канала на мръсната вода, които не позволява връщане и излизане на неприятни миризми. Следва свързване към водопровод, като за целта не ви е необходим никакъв инструмент или ключ. Сами може да навиете на ръка гайката на маркуча, като преди това се убедете че вътре има гарнитура. Последена операция при монтажа е свързване към електрическата инсталация посредством щепсела и кабела на ел.уред.

Сервиз за ремонт и монтаж на съдомиялни машини

Пуснете водата от крана и проверете за течове. Изкарайте всичко от съдомиялната и направете първа водна проба. При липса на течове, капки и стичане може да пременете към използване на уреда. Ако ви притеснява монтажа и искате да използвате професионални услуги, то Елвидом ООД предлага монтаж на съдомиялна с гаранция от 60 месеца.

Цена за монтаж на миялна от 92 лв до ,,,,,,,,,, лв  за вграждане. При монтаж на уреди за вграждане се изискват умения, познания и инструменти и за преработка и монтаж на мебели, което е доста по.отдалечено като материя от водопровода и каналите. Затова и повечето майстори отказват монтаж на съдомиялна за вграждане. Монтаж на съдомиялна Бош и монтаж на съдомиялна за вграждане Whirlpoolq, Беко, Електролукс и други.

Монтаж на свободностояща съдомиялна.

Цената включва само труд, без материали, такса за посещение и ДДС.

Comments are closed.