Откриване на теч с камера

Кога се налага откриване на теч с камера

откриване на теч с камера в СофияПри налични видими щети от теч, а липса на индикации за такъв, се касае за скрит теч. Скритите течове имат коварното свойство да се разширяват без да ги усетим, докато избият петна или капки по стени, тавани или се надуят подовите настилки. Скрит теч може да се появи в старо и в ново жилище, като теч е възможен от тръби на парно, водопроводни тръби, канал, сифон, от фуги в банята, от терасата, от съседа, от покрива и куп места, които не виждаме. При наличие на такъв теч, се налага откриване на теч с камера.

Как се открива теч?

Най-често прилаган метод за откриване на теч е термографията на течове. Термографията е основният метод за откриване на описаните по-горе скрити течове с неясен произход и локация. Метода обаче не е единствен и не може да използва самостоятелно. Това са важни подробности относно откриване на течове.

Термографската диагностика на теч се практикува за почти всички видове скрит теч. Термографският анализ обаче не е универсален метод, въпреки, че е прецизно точен. Има места и обстоятелства, при които термографията не може да открие причините за теча. Такива ситуации налагат използване на спомагателни уреди и апаратура за откриване на течове.

За термографската камера е изписано много, има материали за термографията, начин на работа с термокамера, основни принципи и други подробности.

При намиране на течове с камера има и редица условния, които трябва да се изпълнят стриктно. При неизпълнение на условията, непознаване на принципите на инфрачервеното излъчване откриване на теч, дори и с най-модерна термографска камера е невъзможно.

Ние предлагаме откриване на скрити течове без къртене за София, Бургас и Стара Загора. Откриване на теч с термокамера цена за откриване на течове може да видите в нашата ценова листа, като при случай за които няма достатъчно информация относно вашият случай на теч, моля позвънете на тел 0895 012345. 

Професионална препоръчана фирма за откриване на течове с термокамера за София и страната. Предлагаме ви също и уред за откриване на течове цени, камера за откриване на течове, диагностика на теч в банята, откриване на теч с термокамера София.

Цени за откриване на скрити течове без къртене с термографска камера Флир  148,00 лв с ДДС.

Comments are closed.