Отпушване на мивка

Отпушване на мивка за град София 24/7.

отпушване на мивкаВсеки дом, офис, вила и въобще всяка сграда има мивка. Мивка може да има в мазето, на двора, в гаража, в банята, в мокрото помещение и най-вече в кухнята. Всички мивки се отводняват (канала на мивката) с тръби с ф 50 мм. В новото строителство се използва PVC тръби. Канала на мивката е с диаметър ф 50 до вертикалният щранг, като след това с помощта на преходни връзки се влива във вертикална тръба ф 75 или ф 110. Мивката се използва за миене и изплакване на ръце, съдове и различни други инструменти, прибори и кухненски съдове. От всичко изброено до тук, базирани на опита, които имаме можем да заявим, че най-често се запушват кухненските мивки.

Отпушване на мивка от професионална фирма за отпушване на канали

Отпушване на мивка се налага винаги при слабо отичане, задържане на вода или липса на всякаква проходимост на вода. В мивката може да се запуши сифона на самата мивка, преди хоризонталната разводка на тръбата или самата хоризонтална тръба на ф 50. Колкото е по-дълга тръбата на ф 50 и колкото повече хранителни отпадъци изсипвате в мивката, толкова по-често ще се налага да отпушвате мивката си. При обратен наклон запушванията се образуват от застояване на водата в канала и образуване на налепи.

При проблеми с отичането на водата имате нужда от отпушване на мивката. Първоначално може да опитате отпушване с домашен вакум (вакум за мивка), с кола, отпушване на мивка с оцет,  със сода, ако всичко това не помогне, по-добре с помощ на професионална фирма за отпушване. Обърнете се към водопроводчиците за отпушване на канали.

Отпушване на баня

Фирмите имат опит и налична техника за отпушване на мивки, отпушване на тоалетни и канали и всякакви ВиК отпушвания – отпушване на баня

Ние ви предлагаме отпушване на мивка, отпушване на сифон, отпушване на тоалетни, отпушване на тръби, отпушване на канали, отпушване на водостоци, отпушване на улуци и други. Предлагаме ръчно отпушване и механично отпушване на канали и тоалетни.

Нашите съвети при запушване е да не се опитвате да отпушвате със сода каустик, сода за хляб и оцет. Всички изброени начини, всъщност са начини за профилактика. При напълно запушена мивка, канал, сифон или тоалетна, те не вършат никаква работа, даже вредят. На всеки е ясно, че отпушване със сода, отпушване на мивка с кола и с оцет е невъзможно.  Но ние ви препоръчваме тези методи за профилактика на канала на мивката, много преди да се запуши. Използването на методите за „домашно отпушване“ , като профилактика, ви гарантира нормалната работа на каналите за продължителен период от време.

Цени за отпушване от 68,00 лв с ДДС.

Comments are closed.