Ремонт на аспиратор

ремонт на аспираторРемонт на аспиратор се налага при отказ на аспиратора да работи, намаля тягата, има странични шумове или проблем с осветлението и управлението на самият аспиратор. Абсорбаторите и аспираторите са подложени на сериозни натоварвания, както и вредните влияния на парите и мазнините. След продължителна експлоатация, парите натрупват мазнини и ако не се почистят се получават нагари и увреждане на електрическите връзки, турбините, буксите, блока за управление, фасунгите за осветлението, трансформатора и други. За да не се стига до повреди трябва да се извършва почистване и профилактика. Почистването на аспиратора включва демонтаж на всички основни елементи и компоненти и почистването им. След като се почистват се сглобяват отново.

Най-често срещан ремонт на аспиратор и абсорбатори са следните:

  • повреда в платката на управлението на аспиратора
  • повреда в ел двигател задвижващ турбините
  • повреда в турбината – лагери, оси, перките на турбината
  • повреда във въздухопровода – запушване, смачкване, омазняване и изпускане
  • повреда на бутоните за управление – изгоряли бутони или износени от навлязла мазнина
  • повреда на осветлението – повредени фасунги
  • повредена платка – изгоряли писти или основата на пистата поради прекомерна влага или късо съединение

Ремонт на абсорбатори по домовете

Елвидом ООД предлага диагностика и ремонт на абсорбатор (ширм) на място. Извършваме ремонт на всички модели и марки аспиратори за вграждане, аспиратори за открит монтаж, аспиратори каминен тип, както и островни аспиратори. Предлагаме ремонт на ел двигатели, ремонт на турбини, ремонт на платки за управление и аспиратори, както и смяна на аспиратори. Демонтаж и монтаж на аспиратори с безплатна доставка на новият аспиратор. Ремонт на аспиратор с оригинални резервни части и гаранция.

Ремонтираме следните марки аспиратори: Фабер, Тека, Фагор, Конелиано, Турбожет, Турбоеър, Горение, Самсунг, Бош, Сийменс, АЕГ, Аристон, Деу, Мидея и още много други марки. Ремонта на аспиратори по домовете с предварително записване от 8.00 часа до 19,00 часа. При нужда от основно почистване на аспиратора, профилактиката се извършва в сервиза на Елвидом ООД. При нужда ние осигуряваме демонтаж, монтаж и транспорт от дома ви до сервизната база за ремонт на аспиратор.

Цени за ремонт на аспиратор вижте тук.

Comments are closed.