Ремонт на бойлер Елдом

Бойлерите на Елдом (бивш Елдом Инвест) са широко разпространени в България. До скоро, почти всеки дом, които използва затопляне на вода с електрически бойлер имаше Елдом. Бойлерите Елдом и Елдом инвест се произвеждат във Варна и предлагат богат избор от модели и размери. Може да си изберете емайлиран обемен бойлер, неръждаем бойлер, бойлер със серпентина или проточен бойлер за баня. Има модели за монтаж под мивка и над мивка, т.е това са малолитражните бойлери. Въпреки високото качество на бойлери Елдом се налага ремонт. Ремонт на бойлер Елдом до скоро се извършваше по-сервизните бази, като от вас се искаше демонтаж и монтаж на бойлера, както и транспортирането му до там.

Ремонт на бойлер Елдом по домовете

Сервиз за бойлери Елвидом ООД извършва след гаранцияремонт на бойлер Елдом ремонт на бойлер Елдом на място по домовете на клиентите. Извършваме ремонт на вертикални бойлери, хоризонтални обемни бойлери и проточни бойлери, както и бойлери за парно, познати като комбинирани бойлери. Посещението на адрес за ремонт на бойлер Елдом се осъществява с предварително записване и уговорка в удобно за вас време. След направената диагностика на бойлера ви ние ви обявяваме цената за ремонт, гаранцията за ремонта и при нерентабилност на ремонта, можем да сменим вашият бойлер с нов, като доставката е напълно безплатна за Вас.

Често извършван ремонти на бойлери:

-диагностика на бойлер Елдом

-смяна на електрически кабели

-смяна на електрическо копче

-смяна на терморегулатор или термостат

-смяна на термозащита

-смяна на гарнитура

-смяна на фланец на бойлер Елдом

-смяна на нагревател на бойлер

-смяна на анодна защита за Елдом

Предлагаме още доставка и монтаж на бойлер Елдом, като при нужда ви осигуряваме и извозване на старият и непотребен бойлер. Монтираме бойлер на таван, бойлер на стена, монтираме вертикални и хоризонтални бойлери. Монтираме бойлер към парно и малолитражни обемни бойлери за монтаж под мивка. Извършваме свързване на проточен бойлер за баня и кухня.

Цени за ремонт на бойлери може да видите тук.

Монтаж на бойлер Елдом цена от 110,00 лева …..

Comments are closed.