Ремонт на бойлер Фламина

ремонт на бойлер ФламинаРемонт на бойлер Фламина от Сервиз Елвидом ООД предлага ремонт на бойлер Фламина. Бойлери Фламина са българска марка бойлери, които предлагат обемни и проточни електрически бойлери от неръждаема стомана и емайлирани водосъдържатели. Бойлер Фламина предлага на пазара вертикални и хоризонтални бойлери за монтаж на стена и съответно на таван. Устройството на бойлера е просто и няма излишни електроники и управления. Всички бойлери от марката са оборудвани с български водосъдържател, произведен у нас и италианска електрическа част-нагревател, фланец, възвратен клапан, защита и термостат. Повечето разпространени бойлери от марката са инокс.

Въпреки здравината и високото си качество бойлери Фламина се повреждат, като основен проблем е терморегулатора и нагревателя. Основни модели на марката са Класик, Мулти 1, Мулти 2 и Мулти 3. Мощността на нагревателите е от 1,2 до 3 kW от меден или никелиран нагревател с две крачета. Същият тип нагреватели се използва от Елдом инвест. Мощността на проточните им бойлери е до 3- kW. Марката Фламина предлага бойлери с различни габарити, начин на монтаж и предназначение.

Как се прави ремонт на бойлер Фламина?

Посещаваме ви на място в дома ви, където извършваме разглобяване на електрическата част на бойлера и диагностика на проблема. При теч от водосъдържателя също се разглобява електрическата част с цел визуализация и достъп до балона на бойлера.

След диагностика на повредата ви оферираме за цена на ремонта с включени материали. При приемане на офертата ние ви отстраняваме повредата на бойлера на момента, без да демонтираме бойлера и да ви оставяме за продължителен период без топла вода. Единственият по-продължителен ремонт на бойлер Фламина се налага при спукване на водосъдържателя и нужда от заварка, която не може да се изработи на място.

Извършваме смяна на нагревател, смяна на термозащита, смяна на термостат, смяна на фланец, смяна на гарнитура, смяна на електрическото копче, смяна на тръба на топлата вода и други ремонти. Искаме да отбележим, че бойлер Фламина има особености на ремонта при отваряне на балона, които трябва да се спазят!

Издаваме гаранция за труда и всички използвани материали и резервни части.

Ремонт на бойлер Фламина от Елвидом ООД в дома ви, на място и на момента.

Comments are closed.