Ремонт на водосточни тръби и улуци

ремонт на водосточни тръби и улуциРемонт на водосточни тръби и улуци се налага при тяхното амортизиране или повреда. Повреда при водосточни тръби и улуци може да настъпи при сериозно заледяване и замръзване, спукване при едри и силни градушки, откачане на скоби и други подобни влияния. При повреда в отводнителната система на покрива се получават течове и мокрене по фасадата на сградата,  а понякога и в под покривното пространство (в зависимост от типа на покрива и изработката му).

Елвидом ООД извършва ремонт на водосточни тръби и улуци.

Разполагаме с екипи от висококвалифицирани и опитни алпинисти за доставка и подмяна на улуци и водостоци. Работим със всякакъв вид улуци –метални (ламаринени), медни и  улуци от PVC. При смяна на улуците е желателно и да се прогонят наклоните по цялата дължина на системата. При променен наклон на улука, разкачен улук, криви и пропаднали секции от улуците, при приливане на вода през улуците или други повреди на улуци предлагаме ремонт, доставка и монтаж на нови улуци.   Демонтаж и поправка на разкачени водосточни тръби, смяна на повредени водостоци и други. Работим на територията на град София и околните райони в близост около София. Диаметъра на обхват ни е до 50 км около София.

Ремонт на водостоци и улуци с гаранция!

Цена за ремонт на водостоци и улуци се обявява само след оглед на място. Обявяването на твърда цена за ремонт на улуци и водостоци по телефона или в сайтовете на фирмата, без проведен оглед е несериозно и непрофесионално, поради простата причина че има хиляди подробности в начина на монтаж, необходими материали и други. Оферта се издава на място или се изпраща в срок от два работни дни на електронна поща на клиента. Писмената оферта е ценна за жилищните кооперации и блокове за да се покаже черно на бяло на съкооператорите. Веднъж издадена оферта за ремонт или подмяна на водостоци и улуци, цената не се променя, докато цени дадени по телефона си остават без тежест.

Comments are closed.