Ремонт на газови печки

Ремонт на газови печкиЕлвидом ГАЗ сервиз София ООД предлага денонощен ремонт на газови печки. Извършваме отремонтиране, монтаж и свързване на газови печки на място в дома на клиента.  Ремонтираме професионални и битови газови печки, газови печки за отопление, газови калорифери, газови фурни, готварски газови печки, газови котлони и други газови уреди.

Газовата готварска печка обикновено има котлони и фурна. Обикновено е за открит монтаж. При професионалните може да имаме и електрически котлони.

Кога се прави ремонт на газови печки?

Профилактиката  на газова печка се извършва при проблеми с горенето. Или със следните неща:

  • не пали
  • пали трудно
  •  пушене зацапване и опушване на домакинските съдове
  • миризма на не изгоряла сурова газ
  • странни звуци
  • и други признаци за неправилна работа на газовата печка

  При газовите печки обаче се налага задължителна профилактика на цялата горивна система и защитите за газ и температура. Профилактиката предотвратява аварии и дефекти. Какво се сменя в газовата печка?

В една газова печка може да се повредят термодвойките, осезателните датчици, газовите тръби, газов маркуч, газовият вентил, дюзите, газовият кран и други. Ние предлагаме профилактика и диагностика на вашата газова печка на място в дома ви. Поради многото различни модели газови печки, както и различните използвани части. Ние сме професионален и доказал се сервиз за ремонт на газови печки. Осигуряваме доставката на резервните части и правим ремонта на вашата газова печка на място възможен.

Не икономисвайте от профилактика, ремонт и монтаж на газови печки – рисковано е! Какво да правя при миризма на газ?

Ремонт на газови печки София

При остра миризма на газ в помещението първото което трябва да направите е да изключите подаването на газ към газовия уред. След това задължително спрете електрическото захранване от външен предпазител (за цялото помещение).  Напуснете помещението и оставате да се проветрява след вас. Веднага след това се обадете на професионален и правоспособен сервиз за газови печки и газови уреди.  Докато излизате и след това в близост до помещението не палете, не цъкайте запалка, не трийте предмети (най-вече метални). Не използвайте наоколо нищо, което може да предизвика пожар чрез искра.

Ползването на газова печка икономисва пари и време, но трябва да се подходи отговорно към профилактиката и ремонтите на уреда.

Comments are closed.