Ремонт на газови печки

Ремонт на газови печкиЕлвидом ГАЗ сервиз София ООД предлага денонощен ремонт на газови печки. Извършваме ремонт на газови печки на място в дома на клиента.  Ремонтираме професионални и битови газови печки, газови печки за отопление, газови калорифери, газови фурни, готварски газови печки, газови котлони и други газови уреди.

Газовата готварска печка обикновено има котлони и фурна и е за открит монтаж. При професионалните газови печки може да имаме и електрически котлони.

Кога се прави ремонт на газови печки?

Ремонт на газова печка се извършва при проблеми с горенето, при проблеми с паленето, пушене, зацапване и опушване на домакинските съдове, миризма на неизгоряла, сурова газ, странни звуци и други признаци за неправилна работа на газовата печка.  При газовите печки обаче се налага задължителна профилактика на цялата горивна система и защитите за газ и температура. Профилактиката предотвратява аварии и дефекти. Какво се сменя в газовата печка?

В една газова печка може да се повредят термодвойките, осезателите, газовите тръби, газов маркуч, газовият вентил, дюзите, газовият кран и други. Ние предлагаме профилактика и диагностика на вашата газова печка на място в дома ви. Поради многото различни модели газови печки, както и различните използвани части, но ние като професионален и сертифициран сервиз за ремонт на газови печки осигоряваме доставката на резервните части и правим ремонта на вашата газова печка на място възможен.

Не икономисвайте от профилактика и ремонт на газови печки – рисковано е! Какво да правя при миризма на газ?

При остра миризма на газ в помещението първото което трябва да направите е да изключите подаването на газ към газовият уред или газовата печка. След това задължително спрете електрическото захранване от външен предпазител (за цялото помещение),  напуснете помещението и оставате да се проветрява след вас. Веднага след това се обадете на професионален и правоспособен сервиз за газови печки и газови уреди.  Докато излизате и след това в близост до помещението не палете, не цъкайте запалка, не трийте предмети (най-вече метални) и не давайте по никакъв под искра или  високо температурно отделяне от някаква машина ли инструмент.

Ползването на газова печка икономисва пари и време, но трябва да се подходи отговорно към профилактиката и ремонтите на уреда.

Comments are closed.