Ремонт на душ кабина

ремонт на душ кабина Ремонт на душ кабина се налага при повреда, като повреда е широко понятие при душ кабините. Повредата може да е теч, счупени части от интериора, счупено корито, износени ролки или дори страница. При парните душ кабини или по-модерните такива имаме електроника за осветление, телевизия, радио и други екстри.

Основната повреда в душ кабините са вратите. Всички врати на душ кабините се движат посредством ролки (ролка за душ кабина). Ролките са много модели и видове, но общото е че всички ролки се износват и вратата започва да се движи трудно, не се движи или дори излиза от релсите. Друга характерна повреда е счупено душ корито. Счупване на душ коритото на кабината се наблюдава основно при неправилен монтаж на душ кабината. Коритото не е уплътнено и не е подпряно в средата, което води до спукване в централната най-слаба част на душ коритото. Понякога душ кабината се запушва и се получават течове във вътрешността на коритото. Такова запушване може да се отпуши единствено с вакуум и другата крайност е разглобяване и демонтаж на коритото на душ кабината.

Най-често срещан ремонт на душ кабина

Често срещан ремонт на душ кабина е поправка на уплътненията на кабината. Понякога при стари уплътнения се получават течове и се налага смяната им. Използват се нови или уплътняване със силикон. Понякога като вариант остава само силикона, поради липса на уплътнения с подобен размер и форма.

Ние предлагаме ремонт на душ кабини, монтаж на душ кабини, смяна на ролки, сифони, меки връзки, отстраняване на теч от душ кабина и други услуги за душ кабини.

Цени за ремонт на душ кабини и монтаж на душ кабини могат да се определят само след оглед. Извършва се и диагностика на проблема, както и уточняване на цената на конкретната част, необходима за ремонта. Без предварителен оглед на душ кабината и съответният проблем е невъзможно да се изготви крайна цена за ремонта. Нито да се прецени възможен ли е въобще такъв ремонт. 

Comments are closed.