Ремонт на плотове за вграждане

ремонт на плотове за вгражданеРемонт на плотове за вграждане е често търсена услуга.При керамичните плотове за вграждане се повреждат сензори за температура, платка, процесори, електрическите ключове, плочите, терморегулаторите и термозащитите. Една от най-неприятните повреди е пропукано или счупено стъкло на плота (стъклокерамика). Повечето фирми и производители не предлагат стъклото като резервна част, което ви кара да смените старият котлон с нов. Ние предлагаме диагностика и ремонт на керамични плотове за вграждане, керамични котлони и фурни.

Какво е диагностика на керамичен котлон?

Диагностика на керамичен котлон се извършва след демонтаж на самата плоча, отваряне и разглобяване на елементите, които се проверяват с уред и евентуално под товар. Открива се причината за проблема и се предлага оферта за отстраняване на повредата. Приета или не офертата за ремонт, котлона трябва да се сглоби част по част и да се монтира обратно на плота. Процеса, които описахме сега се нарича диагностика на керамичен котлон.

Как се издвършва ремонт на плотове за вграждане?

Ремонт на плотове за вграждане може да се извърша на място или в сервизна база, като това зависи от степента на повредата, наличност на необходимите материали и евентуално времето за ремонт. При по-малки ремонти свързване със смяна на част от керамичните плотове или преправяне на платката ремонта се извършва на момента. При ремонти,които изискват по-специални елементи и дълго време за ремонт, както и станция за запояване ( не поялник) котлона се отремонтира в сервиз на фирмата. Транспорта на котлона се поема от нас.

Ние предлагаме ремонт на керамични плотове от всички марки и модели. Като професионален сервиз за ремонт на битови електроуреди извършваме доставка и монтаж на плотове за вграждане, ремонт на плотове за вграждане, монтаж и ремонт на аспиратори, ремонт на бойлери, монтаж на бойлери, доставка на бойлери, доставка и монтаж на бойлери, ремонт на фурни, монтаж на фурни за вграждане, ремонт на готварски печки и още много други електроуреди.

Comments are closed.