Смяна на тръби

Смяна на тръби и сифониСмяна на тръби и сифони се налага при повреда или планов ремонт на водопровода и канализацията. Тръбите, фитингите и сифоните са част от сградната канализация на всяка една сграда. Обикновенно по-старите сгради имат канализационна системча от каменинови тръби, оловни и чугунени тръби. Тръбите, както и сиифоните остаряват и се амортизират. Старите каменинови тръби се напукват и създават неприятни течове, а старите оловни или чугунени тръби и сифони образуват шупли. Когато започнат да създават предпоставки за течмове или теч то се налага смяната им с нови. Новите тръби и фитинги са от PVC. Новите сифони които се използват са от сплави или от алучинии. На пазара вече има и чисто пластмасови сифони но е за препоръчване. Смяната на тръбите и сифонаа на каанализацията са скъпи процедури и затова нашият съвет е когато предприемете такъв ремонт ползвайте възможно най-качествените материали. При смяна на тръби и сифони обикновенно труда и възтановяването на изсъртеното струват в пъти повече от материалите.
Предлагаме смяна на вертикаални щрангове за чиста и мръсна вода, смяна на канли на баня, смяна на кухненски каанали, смяна на кухненски сифони, смяна на подови сифони, смяна на точков сифон, смляна на линеен сифон и воронки.
Даваме гаранцзия за качеството на труда.

Монтаж и ремонт на тоалетгни казанчета, смяна на тръби и сифони

Тоалетните казанчета се правят от най-различни материали. Например има тоалетни казанчета от чугун-това са старите казанчета, пластмасови казанчета, тоалетни казанчета отфаянс и WC казанчета порцелан. Обикновенно тоалетнита казанчета се монтират на стената зад тоалетната чиния, на самата тоалетна чиния, когато говорим за моноблок и вътре вградени в стената при тоалетни казанчета за вграждане или познати още като структура за вграждане. От естетическа гледна точка тоалетното казанче се произвеждаа с различни форми, размери и функции. Съществуват тоалетни казанчета за ъглов монтаж, а напоследък за пестене на място и тоалетни каазанчета с вградена мивка върху тях. Колкото да е странно такива тоалетни казанчета намираат все по-голямо приложение. Някои от тоалетните казанчета са с прост механизъм, т.е изпускат водата наведнъж, а други са с две степени на изпразване.

Ремонт на тоалетно казанче се налага най-вече заради повреден механизъм за пълнене или празнешият механизъм. Двата механизмаа се наричат арматура за тоалетно казаанче и тоалетна чиния.  Ние предлагаме на своите клиенти монтаж на кран с филтър преди тоалетното казанчме и така предпазваме пълнещият механизъм от твърди частици и повреждане.

Ние ви предлагаме качествен ремонт и монтаж на тоалетни казанчета. Извършваме ремонта с части на производителя и издаваме гаранция за ремонта и монтажа на тоалетното казанче. Извършваме денонощно отпушване на канали, сифони и тоалетни.

Смяна на тръби и сифони 24/7

Comments are closed.