Водопроводчик

водопроводчик Водопроводчик София е екип от опитни и обучени професионални водопроводчици. Предлагаме денонощни аварийни ВиК услуги и ремонти от водопроводчик на територията на град София. Работим денонощно за отстраняване на ВиК аварии по водопровод и канализация, както и за аварийно отпушване на тоалетни, сифони и канали. Извършваме също почистване на водостоци и улуци. Разполагаме с термокамера Flir за откриване и диагностика на скрити течове по ВиК системи иинстаации. 

Водопроводчик София извършва  следните ВиК услуги:

ремонт на хидрофор, монтаж на хидрофор, монтаж на перални, ремонт на перални, изграждане на хидрофорни системи, монтаж на бойлер, ремонт на бойлер, смяна и демонтаж на бойлери, ремонт на канализация, ремонт на канали, ремонт на водопровод, ремонт на ВиК инсталации, монтаж на тоалетни казанчета, монтаж на тоалетни казанчета, монтаж на съдомиялна, монтаж на спирателни кранове, изваждане на счупени кранове от тръба, монтаж на душ корито, монтаж на душ кабина, монтаж на сифон, монтаж на мивки и умивалници, отпушване на канали и щрангове. Предлагаме също отпушване на тоалетни, отстраняване на течове, откриване на теч без къртене, монтаж и демонтаж на смесители и батерии, ремонт на смесителни батерии, смяна на кранове, смяна на батерии, смяна на щрангове и тръби, монтаж на мебели за баня и други ВиК услуги.

Всичко свързано с тръби, без значение канализация, водопровод на студена вода, водопровод топла вода или щрангове на парно и пожарни хидранти са в нашата компетентност. Отстраняваме течове от метални тръби, полипропиленови тръби и полиетеленови тръби, монтираме авариини скоби и отводняваме мазета.

Всички изброени ВиК услуги извършваме денонощно за София. Предлагаме на нашите клиенти също демонтаж и монтаж на радиатори. На тези от тях решили  да се откажат от услугите на топлофикация затапваме радиаторите, както и много други услуги. За повече информация относно извършваните от нас услуги моля вижте сайта на фирмата или се обърнете към тел 0895 012345.  На телефоните ще получите отговори на всички въпроси.
Всички ВиК услуги са подкрепени с гаранция за качество, като се издава гаранция в зависимост от услугата и ремонта.

Денонощен професионален водопроводчик София, Водопроводчик София цени от 58,00 лева.

Евтин водопроводчик София?! – ние не сме евтини! Качеството, опита и професионализма не са евтини! Евтини са аматьорите! Добър водопроводчик София е друго!

Елвидом ООД София, Водопроводчик Младост.

Comments are closed.