Монтаж и демонтаж на бойлери

Монтаж и демонтаж на бойлери

Монтаж и демонтаж на бойлери от професионален сервиз

Ремонт на бойлери по домовете. Монтаж и демонтаж на бойлери София. Ние извършваме доставка,монтаж и ремонт на електрически бойлери в София и околните и райони. Техниците ни за ремонт на бойлери посещават дома на клиента и поправят бойлера на място. Вече на е необходимо да демонтирате бойлера и да го транспортирате  до сервиз. За ремонта не чакате с дни.

Ремонта и демонтажа на старият ви бойлер и монтажа на новия бойлер е работа на нашият сервиз за бойлери. Цялостната оферта за отстраняване на повредата се прави след оглед от сервизния техник. Едва тогава се пристъпва към ремонт при съгласието на клиента. Ориентировъчни цени за ремонт и монтаж на бойлери може да видите в полето Цени. Крайната цена за ремонт на бойлер се образува на място след извършена диагностика.

Сервиз за бойлери София

Доставката на новият бойлер, монтажа на бойлера, както и демонтажа на стария се извършват изцяло то нашият сервиз за ремонт и монтаж на бойлери за София. Доставката на поръчаният от нас бойлер за София е безплатна, както и извозването на старият бойлер е безплатно при желание на клиента.
Получавате ремонт на бойлер и монтаж на бойлер с 5 годишна гаранция.

Техник за ремонт на бойлер

Техниците носят задължително предпазно облекло и калцуни и почистват след себе си.
Професионален монтаж и демонтаж  на бойлери на място по домовете.  Записване за доставка на бойлер, монтаж и демонтаж на бойлери или ремонт на бойлери се извършва предварително по телефона. Записване от 7,30 часа до 19,30 часа, всеки работен ден включително и събота.

Ремонт на бойлери по домовете София

Ремонтираме следните марки бойлери: Бойлерите Теси, Дипломат, Елдом, Матев, Шишков, Елтрон, Фламина, Горение и всички останали по рядко срещани марки бойлери. Разполагаме на склад със всички необходими резервни части и бойлери.
Диагностика и ремонт на ниски цени и пълна гаранция от 1 година за извършената услуга.  Ремонт и монтаж на вашият бойлер на място по домовете.


Ако Вие желаете да закупите бойлер можете да го изберете от този каталог  за бойлери и ние ще ви го доставим безплатно и  ще монтираме с отстъпка!

Comments are closed.