Монтаж на моноблок

монтаж на моноблокВиК фирма предлага професионални ВиК услуги от водопроводчик за монтаж на моноблок. Моноблока всъщност е най-обикновена тоалетна чиния, но с прикрепено тоалетно казанче към нея. При стандартните тоалетни чинии, тоалетното казанче е закрепена на стената. Моноблока е предпочитан като по практична тоалетна с по-нов дизайн създаващ комфортна атмосфера в тоалетната или банята. Монтажа на тоалетната чиния на блока не се различава по нищо от монтажа на обикновена тоалетна чиния.  Различията от монтажа на комбинираната тоалетна  и обикновена тоалетна чиния произлизат от монтажа на казанчето.


Как се монтира моноблок и тоалетна чиния ще видите тук, а ние ще обясним монтажа на тоалетното казанче към чинията на моноблока.

Монтаж на моноблок и тоалетното казанче

След като сте спазили всички норми и изисквания за монтажа на тоалетната чиния се преминава към монтаж на тоалетното казанче, което е част от моноблока.  Тоалетното казанче е закрепено към моноблока посредством метални болтове с пластмасови глави или изцяло пластмасови болтове. Болтовете се завиват на ръка и преминават през тоалетното казанче и тоалетната чиния. Преди да поставите тоалетното казанче на моноблока към чинията и да затегнете монтажните болтове е необходимо да монтирате изпразващият механизъм на казанчето. След като сте монтирали механизма се поставя специална гарнитура от комплекта на моноблока, между казанчето и чинията и една тогава поставяте и стягате  казанчето към тоалетната чиния. Вече монтирано тоалетното казанче се притяга внимателно и не много силно. В казанчето се монтира също и пълнещият механизъм, свързва се към водата посредством мека връзка и се поставя капака.

Капака на казанчето е закрепено в специален отвор с праг и няма нещо което да го притяга, освен в случаите когато копчето за пускане на вода не е на резба.

Монтаж и демонтаж на тоалетна чиния

При монтаж на чинията се внимава изключително много с керамиката. Ние от Елвидом ООД извършваме доставка и монтаж, като осигуряваме извозване на старата тоалетна чиния от дома ви. Работим с всички известни марки тоалетни чинии: моноблок Видима, моноблок Фаянс и други марки.

Демонтаж и монтаж на моноблок с гаранция от 2 години. Монтаж на моноблок цена от 72 лв до …..,00 лева с ДДС. Извършваме монтаж на тоалетна видима, монтаж на рока.

При нас можете да заявите още монтаж на тоалетна чиния с хоризонтално отичане, монтаж на моноблок с долно отичане, монтаж на моноблок фаянс

Comments are closed.