Монтаж на тоалетно казанче

монтаж на тоалетно казанчеПрофесионални ВиК услуги София за ремонт и монтаж на тоалетно казанче. Всеки от нас използва многократно и ежедневно тоалетно казанче. Като многократно експлоатиран елемент във всяка баня и тоалетна, тоалетното казанче се поврежда и се налага да се ремонт или смяна. Понякога се сменят само някои части от тоалетното казанче, а друг път се налага смяна на цялото WC казанче. Смяната на казанчето е свързана с демонтаж и монтаж на казанче, като новото, не всеки път пасва лесно на мястото на предходното.

Монтаж на тоалетно казанче

Ще обясним подробно как се демонтира старото казанче и как се извършва монтаж на тоалетно казанче, като преди това ще категоризираме видовете тоалетни казанчета. Спрямо начина на монтаж казанчетата се разделят на: казанче за моноблок , казанче за тоалетна чиния и казанче за вграждане. В зависимост от материала са изработени от пластмаса или санитарна керамика. Тоалетното казанче, може да се пълни с чиста вода странично или долно ( от долна страна). Начина на отмиване е едно степенно и две степенно.

За да си смените казанчето или да монтирате ново ви трябва ударно пробивна машина, тръбен ключ, клещи, отвертка, мека връзка и казанче.

На извода предвиден за захранване се монтира спирателен кран, които по възможност да е с филтър за твърди частици. Филтъра ще ви спести много неприятности със запушване на иглата на пълначката на казанчето. Запушване се получава, най-вече при спиране и пускане на водата от централният уличен водопровод. След продължително спиране, водата носи твърди корозирали частици и запушва пълнещият механизъм на казанчето. Следва монтаж на меката връзка и окомплектоване на тоалетното казанче. За да окомплектовате пълнещият и изпразващият механизъм на вашето ново казанче използвайте схемата и инструкцията за монтаж. Следва свързване на казанчето, към тоалетната и закрепване ( монтаж на казанче на стена или на самата тоалетна в зависимост от типа на тоалетната).

След приключване на монтажа на тоалетното казанче се извършва настройка на нивото на водата и се проверява отичането, както и за течове от вън и вътре около казанчето.

Доставка и монтаж на тоалетно казанче

Ние предлагаме доставка на казанчета за вграждане, тоалетни казанчета за стена, тоалетни казанчета за моноблок. Извършваме още ремонт на тоалетно казанче, също така настройка и почистване на тоалетно казанче. 

Извършваме монтаж на тоалетно казанче Видима, тоалетно казанче Фаянс и всички други марки тоалетни казанчета, разпространени на българският пазар. Професионални ВиК услуги от денонощен водопроводчик София.

Цени за монтаж на тоалетно казанче цена от 95 лв до 172 лв в зависимост от модела и вида на монтаж на тоалетното казанче. Монтаж на казанче за моноблок.

Поплавък за тоалетно казанче видима
Инструкция за монтаж на тоалетно казанче
Почистване на тоалетно казанче
Монтаж на казанче на моноблок
Монтаж на тоалетно казанче цена
Механизъм за тоалетно казанче
Тоалетно казанче за моноблок
Тоалетно казанче фаянс

Comments are closed.