Ремонт на бойлер Дипломат

ремонт на бойлер ДипломатРемонт на бойлер Дипломат по домовете с гаранция! Бойлери Дипломат са нова българска марка бойлери, които се наложиха на пазара с ниска цена, разнообразие от модели и видове бойлери и сносно качество. Дипломат предлагат обемни електрически бойлери, бойлери за парно-бойлери със серпентина, проточни бойлери и дори газови бойлери. Елвидом ООД е сервиз за монтаж и ремонт на бойлери Дипломат. Ние предлагаме диагностика на бойлер, ремонт на бойлер Дипломат, доставка и монтаж на бойлер Дипломат.

Устройство на бойлери Дипломат

Бойлери Дипломат, както споменахме по-горе се разделят на няколко основни вида. :

  • газови бойлери
  • електрически обемни бойлери
  • проточни електрически бойлери (известни като бързо загряващи или бойлери с моментно действие)
  • комбинирани бойлери

Ние ще се спрем на устройството на обикновен стандартен електрически бойлер. Всеки обемен бойлер Дипломат има водосъдържател, възвратен клапан, тръба за топлата вода, топлоизолация, кожух или още корпус, електрически ключ, електрически кабели, нагревател, фланец, гарнитури и уплътнения, термозащита и терморегулатор. Това са основните части на бойлер Дипломат.

Защо се налага ремонт на бойлер Дипломат?

Както видяхте бойлера има електрическа част и резервоар –балон и корпус на бойлера, които се поврежда от действието на водата и топлинните разширения, а електрическата част на бойлера от прекомерна употреба. С две думи всеки бойлер се поврежда, така и бойлер Дипломат. Най-често се поврежда електрическата част в последователност нагревател, термостат и защита, следвани от пробиване на самото гърне на бойлера.

Възможен ли е ремонт на бойлер Дипломат?

Да всичко, което се повреди по бойлера, може да се поправи или замени с нова част. Евентуално ако е финансово изгодно. Има ремонти на бойлери Дипломат, които се доближават до стойността на нов бойлер! При такива ремонти ние от сервиз за ремонт на бойлери София препоръчваме смяна на бойлера с нов. При бойлери в гаранционен срок замяната на бойлера се извършва за сметка на Дипломат. След изтичане на гаранцията от собственика на бойлера.

Ние извършваме ремонт на бойлер Дипломат по домовете на място. Използваме оригинални резервни части от производителя с гаранция. Извън гаранционен сервиз Дипломат!

Сервиз за бойлери София

Comments are closed.