Ремонт на проточен бойлер

ремонт на проточен бойлерПроточен бойлер се нарича бойлер, които загрява водата в момента на протичането и през бойлера. Това са бойлери с моментно действие, затопляне на водата на момента. Ремонт на проточен бойлер се извършва само след направена диагностика на проблема.

Принципа на действие на проточен бойлер и обемен бойлер е различен. При всеки бойлер имаме термозащита, нагревател, пресостат, клапан и електрически ключ. В зависимост от дебита на водата преминаваща през бойлера се подава и нужната мощност за нейното загряване. Основните повреди в един бойлер с моментно действие са пресостата и нагревателя.

При неправилно замерване на количеството вода преминаващо през нагревателя на бойлера (обикновено се замерва по-голямо от реалното) се подава пълна мощност към нагревателя, нагревателя загрява прекалено водата и термозащита изключва захранването към нагревателя. Това е аварията в 90 % от случаите, като естествено има и други проблеми. Някои модели проточни бойлери позволяват настройка на този процес, но други са заложили смяна на износеният елемент. Ремонта се извършва на място в дома на клиента с оригинални резервни части.

Сервиз за ремонт на проточен бойлер

Ние сме професионален сервиз за ремонт на бойлери, като извършваме доставка и монтаж на проточени бойлери в рамките на София град. За клиентите поръчали доставка и монтаж на бойлер при нас, доставката на новият бойлер е напълно безплатна. Извършваме ремонт на бойлер с моментно действие от следните марки: Теси, Дипломат, Шишков, Stiebel Eltron и други марки.

Разполагаме с проточни бойлери на Теси, Дипломат, Елдом и Сийменс на склад. Цена за ремонт на проточен бойлер се обявява само след направена диагностика на бойлера от наш техник. Не даваме цени за ремонт на бойлер по диагностика направена от друга фирма, техник или друго лице.

Цена за посещение на адрес за диагностика – 58,00 лв без ДДС за София.

В цената са включени транспортни разходи, демонтаж на бойлера, монтаж на бойлера и диагностика на проблема. При ремонт или смяна на бойлера от Елвидом ООД вие получавате безплатна диагностика на бойлера, т.е не заплащате диагностиката на уреда.

Comments are closed.