Ремонт на тоалетно казанче

Ремонт на тоалетно казанче от водопроводчик София

ремонт на тоалетно казанчеТоалетното казанче е проста система за отмиване на тоалетната чиния. Както се казва в поговорките „всичко просто е достатъчно сложно“ и ремонт на тоалетно казанче отнема доста време, труд и средства при налични знания и опит. Тоалетното казанче се пълни с чиста вода от водопровода, като процеса е коригиран от механичен поплавък и спиращ механизъм. Вече има казанчета, които се управляват с електроника, но не са достатъчно разпространени, за да им отделим внимание.

Водата в тоалетното казанче се излива към тоалетната чиния на самотек (гравитационно). Водата в казанчето се задържа от изпразващ механизъм, които се управлява от бутон с натискане ли дърпане, като в някои тоалетни казанчета има вграден механизъм с датчик за движение и сензор. Сензора извършва пускането на водата автоматично след отдръпване на ползвателя. Редовен проблем е повредата и казанчето не се пълни с вода. 

Ремонт на тоалетно казанче София

До тук добре, но понякога тоалетните казанчета се повреждат. Ремонт на тоалетно казанче изглежда прост, но реално за да отремонтират тоалетното казанче трябва да извършите диагностика и да смените дадената част. Проблема идва от наличието на резервни части и вида на тоалетното казанче. Повечето обикновени пластмасови тоалетни казанчета са с цена между 45-70 лв, а арматурата за тоалетно казанче е 35-45 лв, като в цената не е включен труд по ремонта на тоалетното казанче. В крайна сметка тоалетното казанче е по-евтино от самите резервни части, ако добавите и труда сумата се удвоява.

Обикновено това кара клиентите да сменят тоалетното казанче с ново, но и това не е много евтино, понеже трябва да платите демонтаж и монтаж на тоалетно казанче, което в крайна сметка е на стойността на ремонт на тоалетно казанче! Оставяме ви да решите, кое е по-добре за вас.

Доставка и монтаж на тоалетни казанчета

Друг проблем с тоалетното казанче идва от качеството на резервните части. Естествено и качеството на водата. С какво качеството на водата е свързано с ремонт на тоалетното казанче? Всеки един от нас знае, че във водата има твърди частици (пясък, частици от тръби, камъчета и парчета метал от корозията), като въпросните твърди частици се наслояват и запушват стесненията по пътя си. Точно тези боклуци попадат и задръстват пълнещият механизъм на тоалетното ви казанче. Това налага чест ремонт и почистване на казанчето. За да избегнете този неприятен ремонт на тоалетното казанче се налага монтаж на спирателни кранове с филтър.  Такъв филтър се монтира преди всеки уред работещ с вода. Възможно е и монтаж на главен филтър на водомерният възел.

Ние сме екип от професионални водопроводчици и предлагаме:

  • ремонт на тоалетно казанче
  • монтаж на тоалетно казанче
  • смяна на тоалетно казанче
  • почистване на тоалетно казанче
  • настройка на тоалетно казанче
  • смяна на поплавък
  • смяна на пълнещ механизъм
  • смяна на спирателни кранове
  • меки връзки

Работим с порцеланови тоалетни казанчета, пластмасови тоалетни казанчета, тоалетни казанчета за моноблок, тоалетни казанчета за вграждане и други видове тоалетни казанчета. Издаваме гаранция за вложените резервни части и ремонт. 

Цени за ремонт на тоалетно казанче от 52 лв до ……..лв.

Comments are closed.