Стълбищно осветление с датчици

Изграждане и преработка на стълбищно осветление за София

стълбищно осветление с датчици

Ние от Елвидом ООД предлагаме изграждане на Стълбищно осветление с датчици, преработка на стълбищно осветление, ремонт на стълбищно осветление, доставка и монтаж та осветителни тела с датчици ( плафон с датчик за движение), смяна на стълбищен автомат, откриване на късо съединение и други услуги.

Стълбищното осветление е електрическа осветителна инсталация. Стълбищното осветление може да се изработи и да функционира по няколко електрически схеми. Стандартната електрическа схема за стълбищно осветление е реле за време (стълбищен автомат) – лихт бутони – осветителни тела. Напоследък набира популярност и друга електрическа схема на стълбищно осветление. Датчиците всъщност са датчици за движение с вградена фотоклетка. Датчиците за движение всъщност са PIR датчици или още сензори, които всъщност работят като улавят движението и топлината на движещите се хора или животни. Датчика подава импулс на реле и така включва стълбищното осветление. При стълбищно осветление с  фотоклетки и датчици може да се комбинират няколко осветителни тела с един датчик или всяко тяло да си има свой датчик за движение.

Стълбищно осветление с датчици – ремонти по домовете

Много често управата на етажната собственост търсят варианти за минимизиране на разходите за ток и ремонти свързани със стълбищното осветление. Монтират се енергоспестяващи електрически крушки, LED крушки и други подобни ефективни осветления. Високите сметки за ток на стълбището са продиктувани от залепнали бутони, неправомерно използване и липса на фотоклетка. Фотоклетката изгася автоматично стълбищното осветление в определени норми на осветеност и няма опция за неговото включване. Сметките за ток и високите ремонти се натрупват от неправилно изпълнена електрическа схема на осветлението или използване на некачествени материали. От там се натрупват високи такси за ремонт и обслужване.

Ние ви съветваме да инвестирате във стълбищно осветление с фотоклетка, където разходите за ремонт са нулеви а сметките за ток са с 70-74 % по-ниски.

Цени за монтаж на плафон с датчик с включена доставка и монтаж – от 54,00 лв без ДДС с две години гаранция. Ремонт, преработка и монтаж на стълбищно осветление. Изграждане на автоматично стълбищно осветление  или премахване на стълбищен автомат. 

Comments are closed.