Тоалетни чинии

Демонтаж и монтаж на тоалетна чиния

Професионален водопроводчик предлага демонтаж и монтаж на тоалетна чиния за София. Гаранция за цена и качество. Извършваме монтаж и демонтаж на тоалетни чинии и моноблокове, тоалетни чинии тип конзола и клекала за тоалетни, които се използват най-често в обществени тоалетни, заведения и други подобни места.

Как се извършва демонтаж и монтаж на тоалетна чиния?

За да извършим пълен и качествен монтаж на тоалетната чиния трябва да имаме следните части необходими за монтажа, материали инструменти за да го извършим: керамична тоалетна чиния със задно или долно оттичане в зависимост от разположението на канала в помещението където ще се монтира, тоалетно казанче било то обикновено или стенно стоящо, също зависи от особеностите на помещението. Тоалетното казанче се поставя зад тоалетната чиния, над тоалетната чиния, сега със съществуването на меки връзки може да се постави и в страни от тоалетната чиния.

Нужни са ни още механизъм за пълнене и изпразване на тоалетното казанче наречена още арматура за тоалетни казанчета. Естествено отходна тръба или маншон мека връзка ф 110 за мръсната вода. Тя свързва тоалетната чинията с канала. Следва да имаме:

  • тръбен ключ
  • гаечен ключ
  • раздвижен ключ
  •   машина
  • свредла за бетон (видия за бетон)
  •   пистолет за силикон
  • прави и кръстати отвертки

Желателно е да имаме спирателен кран за контролиране захранването с вода на резервоара, както и мека връзка за съединение с тоалетното казанче.

Монтаж на тоалетна чиния

Комплект дюбели, винтове и тапи в зависимост от вида и модела на тоалетната чиния. Не на последно място тоалетна дъска с капак с определен размер и форма пасваща на тоалетната, която ще монтираме. Това е всичко, което ни е необходимо, като ние ви прибавяме и един видео клип по темата. Надяваме се видеото да ви помогне и да ви снабди с необходимите знания. Ако все пак не успеете да извършите смяна на тоалетната си сами, то ние сме на разположение.

С какво можем да ви помогнем ние?
За клиентите предлагаме освен демонтаж и  монтаж на тоалетна чиния, така и доставка на всичко необходимо. Можем да демонтираме старата ви тоалетна и да я извозим. Доставката на новата ви тоалетна е напълно безплатна.
Гаранция за монтажа в зависимост от използваните материали и модели.

Ние можем да ви помогнем и при откриване на теч в банята, тоалетната или при теч от съседа, както и да отстраним теча.

Цена за монтаж на тоалетна чиния от 78,00 лв с ДДС.

Елвидом София

Comments are closed.