Душ кабини

ремонт и монтаж на душ кабини

Ние сме екип от водопроводчици с дългогодишент опит  за ремонт и монтаж на душ кабини. Извършваме също демонтаж и ремонт на душ кабини. Монтажа на всяка душ кабина е индивидуален и различно сложен, като се определя от вида на душ кабината и равнините в помещението, където ще се монтира.

Монтаж на душ кабина цена

Цената за монтаж на душ кабинате се определя от начина на сглобяване, условията на работа, необходимите материали, формата и големината на душ кабината. За да се оферира цена за монтажа на душ кабина е необходимо посещение и оглед на място. Много често напоследък попадаме на некачествено сглобени душ кабини. Некачествено сглобената душ кабина се познава по незатварящите се и скърцащи врати, измъкващи се панти, течове от всички страници и под душ коритото на душ кабината. Често се случва и скрит теч от душ панела за тези душ кабини които са с хидромасажни панели. Съвременните душ кабини са с вградени парни бани,, вентилатоори, музикални уредби и осветление. Некачествено сглобената душ кабина може да се оправи само по един единствен начин – разглобяване на цялата душ кабина и сглобяване отново.

Ремонт на душ кабини

Най-често се износват ролките на вратите на душ кабината. Те са консуматив и се заменят, но тук трябва да отбележим, че има ролки с пластмасов лагер и ролки с метален лагер. Друг основен проблем, които се проявява след години употреба на душ кабината са течове. Появяват се течмове от уплътненията на страниците, уплътненията на вратите и душ коритото. Ние като професионални водопроводчици обаче заявяваме, че сифона на душ коритото е най-често сменяната част на душ кабината, особенно ако се наливат химикали за почистване и профилактика на канала. По-рядко се случва счупване на плоскост или ръкохватка. Душ кабиините с душ панели са особенно уязвими. Ръкохватките на душ панела се чупят заедон с механизма.

Доставка и монтаж на душ кабини

Извършваме доставка на резервни части, диагностика на душ кабини, ремонт на душ кабини, монтаж и демонтаж на душ кабини за София. Извършваме професионална смяна на сифон на душ кабина, сменяме корито на душ кабина и отстраняваме течове от душ кабини. Всичко свързано с душ кабините. Гаранция за ремонтните дейности и монтаж на душ кабини. Ремонт и монтаж на душ кабини от Елвидом ООД.

Цени на душ кабини от 190 лв до 4999 лв. Цените на душ кабините зависят от марката, размерите, формата и функциите, които душ кабината предлага.

Comments are closed.