Доставка и монтаж на бойлери

доставка и монтаж на бойлериДоставка и монтаж на бойлери за София град и околните райони с гаранция за монтажа ог 60 месеца.

Как извършваме доставка и монтаж на бойлери?

Смяната на старият ви бойлер с нов или монтажа на нов бойлер в ново жилище вече не са свързани със загуба на време, нерви и пари. При нужда от нов бойлер е достатъчно да ни потърсите. и да заявите избраният от вас бойлер.  След приемане на поръчката ви в рамките на 24 часа ще ви доставим новият бойлер, ще демонтираме старият (ако има такъв) и ще монтираме новят бойлер, като за ваше улеснение ще извозим старият и непотребен бойлер. Сервиза за бойлери се стреми да поддържаме повече марки бойлери със всичките им модели, серии и обеми на склад. От нас може да получите и бойлери които нямаме на склад. Ако сте харесали бойлер в ние ще направиме всичко възможно да ви го доставим, без оскъпяване.

Доставка и монтаж на бойлери от следните марки:

  • бойлери Теси – всички разновидности на марката. Бойлери Теси за монтаж в баня (хоризонтални и вертикални бойлери за баня за монтаж на таван и стена), бойлери Теси със серпентина за монтаж към парно, бойлери Теси за монтаж над мивка и монтаж под мивка, проточни бойлери Теси за баня и проточни бойлери за кухня.
  • бойлери Дипломат -пълната гама модели бойлери на Дипломат. Всички бойлери, дори бойлерите с електронно управление и дистанционно управление на марката Дипломат
  • бойлери Атлантик – всички модели на марката са на склад с постоянно дозареждане. Разполагаме с бойлери Атлантик с 5 години гаранция, 6 години гаранция и 7 години гаранция, както и термодинамични бойлери.
  • бойлери Елдом – всички бойлери  Елдом инвест от сериите: Еldom Green Line, Елдом Баланс, Eldom Extra Life, Елдом Еврика и Beta.
  • бойлери Шишков
  • бойлери Stiebel Eltron
  • бойлери Tedan

Ние ще доставим и монтираме бойлери избрани от вас. Изберете си бойлери дори да не е наличен в нашият склад ние ще ви го осигурим с напълно безплатна доставка в София и професионален монтаж на бойлера с гаранция.

Елвидом ООД извършва доставка и монтаж на бойлери за София. Безплатна доставка и монтаж с гаранция от 60 месеца.

Comments are closed.