Монтаж на тоалетно казанче

монтаж на тоалетно казанчеВсеки от нас използва многократно и ежедневно тоалетно казанче. Като многократно експлоатиран елемент във всяка баня и тоалетна, тоалетното казанче се поврежда и се налага да се ремонт или смяна. Понякога се сменят само някои части от тоалетното казанче, а друг път се налага смяна на цялото WC казанче. Смяната на казанчето е свързана с демонтаж и монтаж на тоалетно казанче, като новото, не всеки път пасва лесно на мястото на предходното.

Как се прави монтаж на тоалетно казанче?

Ще обясним подробно как се демонтира старото казанче и как се извършва монтаж на тоалетно казанче, като преди това ще категоризираме видовете тоалетни казанчета. Спрямо начина на монтаж казанчетата се разделят на: казанче за моноблок , казанче за тоалетна чиния и казанче за вграждане. В зависимост от материала са изработени от пластмаса или санитарна керамика. Тоалетното казанче, може да се пълни с чиста вода странично или долно ( от долна страна). Начина на отмиване е едно степенно и две степенно.

За да си смените тоалетното казанче или да монтирате ново тоалетно казанче ви трябва ударопробивна машина, тръбен ключ, клещи, отвертка, мека връзка и казанче.

На извода предвиден за захранване се монтира спирателен кран, които по възможност да е с филтър за твърди частици. Филтъра ще ви спести много неприятности със запушване на иглата на пълначката на казанчето. Запушване се получава, най-вече при спиране и пускане на водата от централният уличен водопровод. След продължително спиране, водата носи твърди корозирали частици и запушва пълнещият механизъм на казанчето. Следва монтаж на меката връзка и окомплектоване на тоалетното казанче. За да окомплектовате пълнещият и изпразващият механизъм на вашето ново казанче използвайте схемата и инструкцията за монтаж. Следва свързване на тоалетното казанче, към тоалетната и закрепване ( монтаж на тоалетно казанче на стена или на самата тоалетна в зависимост от типа на тоалетната).

След приключване на монтажа на тоалетното казанче се извършва настройка на нивото на водата и се проверява отичането, както и за течове от вън и вътре около казанчето.

Ние предлагаме доставка и монтаж на тоалетни казанчета за вграждане, тоалетни казанчета за стена, тоалетни казанчета за моноблок, ремонт на тоалетно казанче, също така настройка и почистване на тоалетно казанче. 

Извършваме монтаж на тоалетно казанче Видима, тоалетно казанче Фаянс и всички други марки тоалетни казанчета, разпространени на българският пазар. Професионални ВиК услуги от денонощен водопроводчик София. Цени за монтаж на тоалетно казанче от 35 лв до 72 лв в зависимост от модела и вида на монтаж на тоалетното казанче.

Comments are closed.