Монтаж на фурни за вграждане

Монтаж на фурни за вграждане от професионален сервиз Елвидом София

монтаж на фурни за вгражданеФурните за вграждане са домакински електроуреди от класа на едрата бяла техника, предназначени за монтаж в кухненският шкаф. Целта на такъв тип монтаж е естетически, но има и практична функция. Вградените уреди се почистват и подържат по-лесно, като не събират домашен прах. За да имате фурна от този тип е необходимо да се подгответе предварително и да го предвидите още при направа на кухнята си. Предвижда се мястото за фурната, като се изработва специален шкаф с определени стандартни размери или конкретни размери по ваш избор. Ако сте решили да монтирате уреда, без готов шкаф не е невъзможно.  За да извършите монтаж на фурни за вграждане трябва да имате опит с мебелите и електрическата инсталация.

Монтаж на фурни за вграждане

Трябва да повикате мебелисти или специализирани фирми за монтаж на вградени фурни, които да направят специален шкаф с точни размери и едва тогава да пристъпите към монтажа. Къде трябва да монтирате фурната?

Фурната за вграждане трябва да е монтирана под аспиратора, но не е задължително. Не всички знаят обаче, че камерата на фурната има специални отвори, които изпускат миризма и затоплен въздух. При условие, че фурната не е монтирана под аспиратора, този топъл въздух и миризми от гозбата ще се изпускат свободно в помещението, където е монтирана фурната. Затова ние от Сервиз Елвидом София препоръчваме монтажа на фурната под аспиратора.

Ние предлагаме преработка на кухненският шкаф и електрическо свързване на фурната ви с нов електрически кабел с твърда връзка или с щепсел и контакта, както желае клиента.

Какво представлява монтажа на уреди за вграждане?

Монтажа на уреди за вграждане е особен процес. При самият монтаж трябва да се спазят отстояния, размери, електрическа безопасност, както и да нивелирате и настроите самата фурна правилно, да е готова за употреба.

Задължително захранващият кабел трябва да отговаря на условията на производителя, като сечение и вид. Фурната задължително се занулява и обезопасява електрически! Захранващият електрически кабел не е включен в комплекта, кабела се закупува отделно и поради тази причина, не купувайте и не ползвайте кабели, които не са препоръчани по стандарт. Използването на друг тип кабел може да има сериозни последствия.

Цени за монтаж на фурни за вграждане от 88 лв до ,,,, лв. Сервиз Елвидом София предлага монтаж с осигурена доставка на фурни, котлони, керамични плотове и други уреди за вграждане, ремонт на фурни по домовете, смяна на уплътнения на врати, свързване на фурни, смяна на фурни, смяна на термостат на фурна, смяна на терморегулатор, смяна на нагревател, смяна на вентилатор, смяна на електрически ключ, смяна на електрическа крушка и смяна на електрически кабели и кабелни обувки. Ние ремонтираме вашата фурна на място с гаранция!

Смяна на вградена фурна с доставка на новата и извозване на старата.

Монтаж на фурна за вграждане цена от 88,00 лева

Comments are closed.