Ремонт на газови бойлери

ремонт на газови бойлериРемонт на газови бойлери от професионален газ сервиз

Газовият бойлер е все по-предпочитан поради ред причини. Основните предимства на газовите бойлери са: неограничена топла вода, моментно загряване на водата, евтино гориво (природна газ – метан или пропан бутан) и не на последно място по-малък обем от стандартният обемен електрически бойлер. Газов бойлер може да се монтира и в банята, съседното помещение, мокрото помещение, мазето, тавана и на други места, както единствено трябва отвор за извеждане на изгорелите газове. Както всичко останало, така и газовите бойлери се повреждат. Ремонт на газ уреди е желателно и дори задължително да се извършва от оторизирани и сертифицирани сервизи.

Какво се поврежда на газовите бойлери?

Бойлера има дюза, която се запушва от мръсна газ и се износва от прекомерна употреба (стареене и амортизиране), получава се повреди в газовият кран, износва се пиезоелектрически кристал, появяват се течове на вода, теч на газ, износват се гарнитури, термодвойки и датчици, като много често се поврежда дюзата на контролният пламък. Естествено повредите на газов бойлер не свършват до тук, но изброените аварии са основни.

Ние сме професионален сервиз за ремонт и монтаж на газови бойлери по домовете, като извършваме диагностика и ремонт на бойлера на място. Много рядко се налага ремонт на бойлер в сервиза за бойлери.

Газ сервиз София 

Като професионален сервиз за ремонт на газови уреди ние извършваме :

  • ремонт на газови котлони
  • газови плотове за вграждане
  • ремонт на газови фурни
  • готварски печки
  •  монтаж на газови котлони
  • комбинирани котлони и печки
  • монтаж на газови бойлери
  • газови горелки
  •  котли на газ

Ремонт на газови бойлери 

Извършваме ремонт и монтаж на газови уреди за бита и за производството. Сервиза за ремонт на газови бойлери и газови уреди работи на територията на София и околните райони.  Работно време от понеделник до събота (включително) от 8,00 до 20,00 часа. Цена за посещение на адрес в рамките на София – 58 лв.

Цени на услуги за ремонт на газови бойлери от 92 лв до …..лв.

Издаваме гаранция за извършената услуга. Заплаща се и такса посещение в размер на 58,00 лв с ДДС за София. Извън София таксата е по уговорка. 

 

 
 

Comments are closed.