Ремонт на парно

ремонт на парноЕлвидом е фирма извършваща Вик услуги и услуги за ремонт на парно, както и изграждане на парни инсталации. Предлагаме професионален ремонт на парни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални прани инсталации и системи с камини с водни ризи и котли на дърва, на въглища, на газ и електрически котли. Извършваме огледи и диагностика на парно отопление за София и околните райони.

Разполагаме с пълен набор от инструменти за откриване на скрити течове по парни инсталации без къртене. За откриване на скрити течове от парно се използва инфрачервена камера Flir. Разполагаме с лицензи и професионален термограф ниво ІІ. Предлагаме още смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на системата на парното.

Ремонт на парно София

Предлагаме също така демонтаж и монтаж на камини, радиатори, затапване на радиатори, навиване на резби, заварки, смяна на щрангове на отоплителни инсталации, смяна на лири, монтаж на обезвъздушители, извозване на стари радиатори и всякакви други услуги за ремонт и изграждане на парно отопление.
Разполагаме с екип за отстраняване на аварии по парни инсталации. Ремонтираме и монтираме и котли на твърдо гориво , камини, горивни камери и и електрически котли.

При не работещо парно или загряване само на едната страна на радиаторите може да има въздух в системата. Системите могат да са отворен тип и затворен тип. Обезвъздушаването на всяка система преди експлоатация е задължително. При неправилно проведена процедура на обезвъздушаване рискувате да изгорите помпата или да пробиете водната риза, като това естествено се отнася за локални парни системи и инсталации. Често срещаме не обезвъздушени системи, понеже са с автоматични обезвъздушители и системата трябвала сама да се обезвъздуши.  Не чакайте системата ви да се обезвъздуши сама, защото това не е възможно!

Изграждане на парни инсталации

За изграждане на функционална парна инсталация са необходими определени изчисления. Елвидом София парно и камини  още…

Майстор за парно отопление, монтиране на парно отопление и смяна на радиатори за парно.

Comments are closed.