Ремонт на фурна

ремонт на фурнаФурната е най-използваната домакинска електроуред за приготвяне на храна. Най-използваният уред и се ремонтира най-често. Ремонт на фурна е всеки 3-ти ремонт на улуктроуред в дома. Почти 90% от кулинарните техники и рецепти преминават през фурната. Нормално е като най-използван електроуред да има и най-голяма нужда от ремонт, поддръжка и почистване. Вече се предлага ремонт на фурни по домовете от почти всички сервизи за едра бяла техника.

Фурната търпи развитие и променя външният си вид, предназначението, качеството и свойствата си. Преди бурното развитие на технологиите вместо фурна за печене на храни се използва така наречената пещ. В някои случай пещта се използвала за готвене и за отопление. Дори и в днешно време, въпреки модерните технологии фурните затоплят чувствително помещението в което работят.

Ремонт на фурна на място по домовете

Съвременните фурни са предназначени единствено и само за печене и готвене. Фурните могат да се разделят на няколко вида: електрически фурни, газови фурни, комбинирани фурни и фурни на твърдо гориво (все още ги има) . Спрямо начина си на монтаж и приложение биват фурни за вграждане и фурни за открит монтаж, а спрямо предназначението си се делят на професионални и за бита. Фурната е съоръжение, което трябва да достига определени градуси и евентуално да ги поддържа. Всички видове фурни имат нагревателен елемент, терморегулатор, термозащита, термодвойка, ключове или сензори за управление, като някои фурни имат електронен часовник, вентилатор и програми за печене. Вратите на фурните се отварят надолу, кат в тях има възможност за подреждане на скари и тави за готвене на определена височина. Фурните са снабдени с лампа за да виждате етапите на готвене и да коригирате процеса на печене.

Ремонт на готварски печки София

Както всяко нещо, така и фурната се поврежда. Основно повредите на електрическите фурни са свързани с изгорели нагреватели, изгорели вентилатори, повредени терморегулатори или електрически ключове. При фурни на газ се запушват дюзите, поврежда се термодвойката и термопатрона. Ние извършваме ремонт на фурни на място за София, като предлагаме безплатна диагностика на проблема при извършване на ремонт от наш сервизен техник.

Предлагаме смяна на нагреватели, смяна на вентилатор на фурна, смяна на ел ключ на фурна, нивелиране на фурна, почистване на фурна, смяна на уплътнителен маншон на вратата на фурни, смяна на термодвойки и патрони, както и почистване и отпушване на дюзи при газови фурни. Предлагаме още ремонт и монтаж на готварски печки.

Извършваме доставка на необходимите материали и издаваме гаранция от 12 месеца за ремонт на фурна. Извършваме още:

  • сервиз на готварски печки Бош
  • монтаж и ремонт на фурни за вграждне
  • сервиз за газови готварски печки и котлони
  • Монтаж и ремонт на котлони и аспиратори

Comments are closed.