Смяна на подов сифон

смяна на подов сифон Смяна на подов сифон в баня се извършва при пробиване на сифона, смяна на плочки, смяна на канали, планов ремонт или авариен ремонт в баня поради теч или други фактори. Често сифона може да предизвика теч. Теч от сифон се открива и установява с термокамера. Откриването на теча е без къртене, като метода гарантира 100% точност.

Как се извършва смяна на подов сифон?

На този въпрос ще ви отговорим по-надолу, като обясним как се извършва демонтажа на старият сифон. Подовият сифон се монтира в бани, тоалетни, мокри помещения, производствени помещения, тераси, балкони и други помещения, където се разливат течности и вода. Сифона се монтира на повърхности с хидроизолация и целта му е да отвежда водата от тези повърхности към канализацията. Сифоните се монтират в бетон, мозайка, фаянсови плочки или други повърхности. В подовата настилка, замазката, да стигнете до канала и едва тогава се стига до смяна на подовия сифон. Смяната на сифона е свързана с рязане на горният слой, къртене на замазката около сифона, разлепване на тръбата към канала, смяна на сифона и преработка на канала, направа на нова замазка и възстановяване на горният слой (фаянсови плочки, мозайка или бетон).

Процеса е труден и отнема време въпреки малките размери на ремонта. Понякога смяна на подов сифон е доста сложна, особено в помещения с гранитогрес, където фугите на плочките около сифона стигат до стените. При такива застъпвания на вертикалната и хоризонталната равнини се налага демонтаж и преработка и на вертикалната равнина. Важно е при смяната на подов сифон да се спазят всички изисквания и да се направи проба на сифона за евентуален теч преди да се затвори повърхността. Около сифона остава фуга, която трябва старателно да се изолира със съответната фугираща смес.

Мивките и умивалниците също имат сифони, които трябва да се подменят. При смяна на сифон на мивка не се налага къртене и разбиване.

Предлагаме смяна на сифон в баня или тераса с гаранция на цени от 390 лв до ……. лв в зависимост от сифона, неговото разположение, големината на плочките и фугите. Цената за смяна на подов сифон е с включени материали.

Клиента доставя плочките необходими за подмяната!

Comments are closed.